Selin Ciğerci: Çocuk hayalime mahzur olamayacaklar

Tuncay

New member
Toplumsal medya fenomeni Selin Ciğerci ve eski futbolcu Gökhan Çıra, iki yıllık evliliklerini noktalama sonucu aldı. İkili, 10 Eylül cuma günü Beykoz Adliyesi’nde görülen dava daha sonrası boşandı. Çiftin, çeşitli konularda yaşadıkları fikir ayrılıkları niçiniyle boşanma sonucu aldığı söz edildi.

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci boşanmanın akabinde toplumsal medya hesaplarından ortak açıklama yaptı: Biz birbirimizi epey sevdik, fazlaca da çabaladık ancak ne yazık ki bu bağlantıyı devam ettirmeyi başaramadık. Vakit ne gösteririz bilemeyiz fakat özetlemek gerekirse şunu söyleyebiliriz ki motamot başladığımız üzere birbirimize sevgimizi ve hürmetimizi koruyarak ayrıldık. Özelimize, ömrümüze, kıymetlerimize hürmet gösteren herkese teşekkür ederiz.”

“HERKES İÇİN GÜZEL OLSUN”

Adliyeden birlikte çıkan ikiliden Selin Ciğerci, basın mensuplarının sorularına karşılık, “Herkes için iyi olsun” dedi. Ciğerci ve Çıra, farklı lüks arabalara binerek adliyeden ayrıldı.

BOŞANMANIN PERDE ARDI

Gündem olan boşanmanın akabinde Ciğerci, Tv 8’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programına bağlanarak olayların perde ardını anlattı. Ünlü fenomen açıklamasında şu tabirleri kullandı:

“Sabah ‘Günaydın aşkım diye mesajlaştık, akşamına boşanma sonucu aldık. Biz sabah kalkıyoruz, tıpkı yerde iş yerindeyiz, akşam birebir evdeyiz… Gün ortasında işle ilgili bir şey oluyor, birikiyor… bu biçimde tatsızlıklar insan ömründe oluyor. Birinci boşanan da ben değilim. Şunu söyleyebilirim memnun bir biçimde evlenmiştim, keyifli bir biçimde ayrıldım”

“GERGİN OLABİLİYOR”

“Herkes hudutlu şu an. Gökhan biraz agresif bir adam. Şiddetin ‘ş’si asla yok. 5 dakika daha sonra dünyanın en keyifli insanı. Bu onun karakteri. Birinci tanıştığım vakit da sonluydu lakin iş için içine girince, sorumluluklar büyüdü… Daha fazla sonlu olabiliyor, daha gergin olabiliyor. bu da bağlantımıza yansıdı.”

“ŞUAN KONUTUM YOK”

“Şu an bir meskenim yok, arkadaşlarımda kalıyorum. Benim konutum bitmeyen bir tadilat ortasında. İhanet argümanı olmasın. Geçen yıl benim markama 200 milyona yakın bir fiyat teklif ettiler. 18 milyon euro’ya Katarlılar satın almak istediler. Ben vermedim, kendi kurduğum markayı vermedim. Ülkemi epey seviyorum, dünyaya açılmak istiyorum. Yarın öbür gün çocuklarım olursa şirketimi onlar devam ettirsin istiyorum.”

“Yaptığımız mal varlıklarını da uygun bir biçimde bölüştük. hayatı bölüştük, otomobiller benim umrumda değil ki… Para her vakit kazanılır. Para hesabı hiç yapmadım. Değerli olan parayı tutabilmek, büyütebilmek…”

“BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

“İkimiz de hala tıpkı ofisteyiz. Tahminen ileride ayırırım, tahminen ayırmam. Beş tane şirketin bir adedinde Gökhan’la bir arada çalışmaya devam edeceğiz. Bu paralar kazanırken o da vardı, her şey hakkı. Gökhan’la aldığımız taşınmazlarımız oldu, bunları da bölüştük. Bağlantımızı reklam için kullanmadık. Eski eşime mutluluklar diliyorum.”

“Beni tek üzen şey çocuk planlarımızdı. Biz evlat edinmeyi düşünüyorduk ancak boşanınca bu hayalim yarım kaldı. Tüm dünya üstüme gelse ben hayalimin peşinde koşacağım. Kimse mani olamayacak. Gökhan’ın hayatına biri de girebilir. Herkes memnun olsun.”

“ÇOCUĞUM OLSA HAYATIM TAMAMLANIR”

Daha evvel çocuk sahibi olma konusundaki kanılarını de paylaşan Selin Ciğerci, “Çocuklarım olursa hayatım tamamlanır üzere hissediyorum. Artık evladım olsun istiyorum. Artık çocuk evlat edinmek istiyorum” demişti. 37 yaşındaki fenomen, “Eşimle bir arada müracaatlarımızı yaptık. Önceliğimiz iki çocuk. İkiz olabilir. Yurtharicinde müracaat yaptık. Onları eğitmek istiyorum, okullara göndermek istiyorum. ömrüm onlar olsun istiyorum” tabirlerini kullanmıştı.