Sadakatsiz’de Volkan’ın istediği bomba kucağına düştü! Asya ve Aras aşkına ne olacak?

Tuncay

New member
Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Sadakatsiz, yeni kısımlarıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. BBC’nin Bafta Ödüllü dizisi ‘Doctor Foster’dan ülkemize uyarlanan Sadakatsiz’in 38’inci kısmında; annesinin Aras’la yemekte olmasını kaldıramayan Ali, onu cezalandırmak için Demir’i çağırıp dışarı çıktı. Bara giden Ali ve Demir’in gecesi tatsız bitti.

Gittikleri yerde hengame eden Ali’yi Asya ve Volkan almaya giderken; Demir’i de annesi Gönül ve babası Haluk kuvvetli aldı. Çocuklarıyla bağlantı kuramayan ebeveynlerden Asya’nın Ali’nin kelamlarına kızarak “Çarpacağım artık bir tane” demesi toplumsal medyada bir çok ses getirdi.

Ali’nin yaptıklarına dayanamayan izleyiciler bununla ilgili; “Şu asil hanımı ne hale getirdin be Ali”, “Dizinin başından beri en gerçek sahnesi”, “Ali sakinlik abidesi hanımı delirttin ya bravo sana” üzere yorumlar yaptı.

Yemekte hatırladığı bayanın akabinde geçmişiyle ilgili karısı Leyla’dan Kadir’e; İngiltere’de şirketi olmasından Derin’e her ayrıntısı hatırlayan Aras, kendisini başkasıymış üzere tanıtan Kadir’e hesap sordu. Aras, çabucak hemen kim olduğu bilinmeyen Mehmet Bey’e yaşananları anlatmaması konusunda Kadir’i tembihledi.

Bu ortada Derin’den yardım isteyen Leyla ise her yerde kocası Aras’ı araştırmaya başladı. Fakat Aras ve Asya bağının bozulmasını istemeyen Derin, mevzuya el attı. Leyla’ya dayısının eski emniyet müdürü olduğunu söyleyen Derin, Aras’ın eşine hastanede de Ceren’e gitmesini söylemiş oldu.

Ceren’e de Selçuk’la barışması konusunda yardım edeceğini söyleyen Derin, ona ‘Leyla geldiğinde Aras’ı soracak. Görmedim o denli biri yok’ dersin” dedi. Bu teklifi kabul eden Ceren de odasına gelen Leyla’ya Aras Ateşoğlu diye birinin hiç bir hastaneye kaydı olmadığını söylemiş oldu.

Birebir sırada Derya’yı arayan Bahar ise yeni uyandığını ve yatakta kan olduğunu söylemiş oldu. Bebeğini kaybetmekten korkan Bahar’ın hastaneye gittiğini duyan Melih, oraya koştu. Bebeğin ve eşinin sağlıklı olduğu haberiyle rahat bir nefes alan Melih, Bahar’a kendisini affetmesini rica etti.

Aras’ın kendisine bahsetmiş olduğu sarışın bayanın akabinde yaşadıklarından korkan Asya ise Aras’a tüm geçmişini hatırlayana kadar her şeyi ağırdan almaları gerektiğini söylemiş oldu. sonucunın gerisinde duran Asya, kendini geri çekti.

Oğlu Ali’yi Aras’a karşı doldurmaya devam eden Volkan, bu mevzuda taktiksel ilerlemeleri gerektiğini söylemiş oldu. Akşam için de ailece yiyecekleri bir yemek organize etti. Ali, yemekte babasıyla yaptıkları plan doğrultusunda annesinden özür diledi.

Ailesinin çiftlik meskenini hatırlayan ve buraya giden Aras, şirket konusunda ayrıntıları İngiltere’deki elemanından talep ederken; Asya için de bir adım attı. Volkan’ın Asya’ya yakın bir yere taşındığını öğrenen Aras, onu sevdiği bayandan uzak durması konusunda bir kere daha uyardı.

Derin’le kahvaltı ederken vakfı duyan Leyla, Aras’ı sormak için oraya gittiğinde vakfın kapısında kocası ve Asya’yı el ele gördü. Tam yanlarına gidecekken Kadir yetişti.

Onu durdurmaya çalışan Kadir’e “Aras benim kocam” diyen Leyla’yı Volkan duydu. Bu mevzuyu Asya’ya söylemek için can atan ve onların yanına giden Volkan’ın sevinci toplumsal medyada gündem oldu.