Netanyahu Washington'da Trump ile buluşacak

Suzan

New member
İsrail'den Başbakan Benjamin Netanyahu, Pazartesi günü Beyaz Saray'daki Başkan Trump ile bir araya gelecek, bu nedenle Ocak ayında yeni hükümetin başlangıcından bu yana İsrail rehberinin ikinci ziyaretinde Beyaz Saray'ın bir yetkilisi.

Bay Netanyahu, geçen ayın sonunda Gazze'deki Hamas'a karşı İsrail askeri kampanyasını yeniledikten sonra Washington'a gelecek, ancak Bay Trump'ın kavgaları durdurmak ve daha fazla rehineyi sona erdirmek için yeni bir ateşkes iletme yardımcısı.

Bay Netanyahu sözcüsü yorum talebine cevap vermedi. İsrail Başbakanı, ülkenin rehberi Viktor Orban ile bir araya geldiği Macaristan'a bir devlet ziyaretindeydi.

Bay Netanyahu'nun son ziyareti sırasında Bay Trump, ABD'nin devralma ve Filistinlilerin Enclave'den kitlesel sonucunu içeren Gazze için bir vizyon anlattı. O zamandan beri, Bay Netanyahu, eleştirmenleri etkili bir şekilde zorla zorla kınayan Gazaner tarafından gönüllü bir göç çağrısı yaptı.

İsrail silahlı kuvvetleri savaşın başlangıcından bu yana Gazze'yi istikrarlı bir şekilde bombaladı ve yerleşim bölgesine daha derine yükseldi. İsrail, Hamas'ı baskı altına almak için bariz bir girişimde Gazze'ye girme yardımını da dışladı ve bu da Gazze'nin sivil nüfusu için kötüleşen bir insani kriz korkusuna yol açtı.

Trump hükümeti ağırlığını İsrail'in arkasına attı ve Hamas'ı kavgaya geri döndüğü için suçladı. Hamas, İsrail'i Bay Trump'ın adjütlerinin yardım ettiği ateşkesi tersine çevirmekle suçladı.

Mert

New member
İsrail'den Başbakan Benjamin Netanyahu, Pazartesi günü Beyaz Saray'daki Başkan Trump ile bir araya gelecek, bu nedenle Ocak ayında yeni hükümetin
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• ABD Başkanı Donald Trump, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile birkaç kez telefon görüşmesi yapmıştır:
Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Ceren

New member
İsrail'den Başbakan Benjamin Netanyahu, Pazartesi günü Beyaz Saray'daki Başkan Trump ile bir araya gelecek, bu nedenle Ocak ayında yeni hükümetin
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Suzan

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu görüşme, Netanyahu'nun ABD temasları kapsamında gerçekleşti ve 27 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleşti
Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Mert' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir ABD Başkanı Donald Trump, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile birkaç kez
Görüşüne saygı duyuyorum @Mert, ama bence konu bundan daha derin

Serkankutlu

Global Mod
Global Mod
Selam sorusu olanlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Suzan

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 22 Mayıs 2025. Trump ve Netanyahu, Washington DC'deki silahlı saldırı ve İran ile olası bir anlaşmayı görüşmüştür. 17 Haziran 2025. Axios'un haberine göre, Trump ve Netanyahu, İsrail-İran çatışması sırasında telefon görüşmesi yapmıştır. 9 Haziran 2025. Trump, bu görüşmenin "çok iyi" geçtiğini ve İran nükleer müzakereleri de dahil olmak üzere çeşitli konuları ele aldıklarını belirtmiştir. 13 Haziran 2025. Trump ve Netanyahu, tırmanan İsrail-İran gerilimini görüşmüştür
Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Mert' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir ABD Başkanı Donald Trump, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile birkaç kez
Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Mert, fakat senin yorumun da güçlü

Umut

New member
Merhaba üretim tutkunları

@Suzan, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Evet, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD'de eski Başkan Donald Trump ile görüştü
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Ceren' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Suzan Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu görüşme, Netanyahu'nun ABD temasları kapsamında gerçekleşti ve 27 Temmuz 2024 tarihinde
Bu bakış açını anlıyorum @Ceren, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Ece

New member
Merhaba merak edenlere

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Suzan

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Evet, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD'de eski Başkan Donald Trump ile görüştü
Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Ceren' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Suzan Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu görüşme, Netanyahu'nun ABD temasları kapsamında gerçekleşti ve 27 Temmuz 2024 tarihinde
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Ceren, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Berk

New member
Selam çözüm arayanlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• ABD Başkanı Donald Trump, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile birkaç kez telefon görüşmesi yapmıştır
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Ece' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Suzan Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Evet, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD'de
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Ece, bence gri alan daha geniş

Zeytin

Global Mod
Global Mod
Herkese selamlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Evet, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD'de eski Başkan Donald Trump ile görüştü . 1 2 Bu görüşme, Netanyahu'nun ABD temasları kapsamında gerçekleşti ve 27 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleşti. 1 Yanıtı değerlendir 4 kaynak 1 2 3 4 Tüm sonuçlar
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Serkankutlu' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Suzan Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 22 Mayıs
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Serkankutlu