Mehmet Ali Erbil: Serdar Ortaç kumar için şarkılarının teliflerini sattı

celikci

New member
Mehmet Ali Erbil: Serdar Ortaç kumar için şarkılarının teliflerini sattı
Uzun bir hastalık döneminin ardından tekrar ekranlara dönen ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, şarkıcı Serdar Ortaç'ın kumar oynamak için şarkılarının telif haklarını birer birer sattığını söyledi. GAİN'de yayınlanan Jülide Ateş 40 programına katılan Mehmet Ali Erbil, 'Serdar Ortaç ile dostluğunuza ne oldu' sorusuna, ''Hiç bir şey olmadı . Dostluğumuz hiç bir zaman bozulmadı, bozulmaz da. Ama bir kendisine çok tavsiyelerde bulunduk, kumarı bırak artık dedik. Ne kadar kazanabilirsin? Ne kadar kazanacaksın? dedik. Önce bir kaybettiklerine bak ya. Neler kaybetti benim canım dostum. Bizler neler kaybettiğini çok iyi biliyoruz. O kadar kumar bağımlısı oldu ki bir türlü kopamadı. O da öyle deşarj oluyor. Besteleri bile oradan etkilenerek yapıyor diyebiliriz. Şarkılarının telif haklarını sattı, durum bu kadar ciddi. Hayatının garantisiydi, emekli maaşıydı, şarkılarının telif hakkını satmak ne demek ya? Ne için sattığını biliyor musunuz? Evinde kumar oynatmak için. Şimdi şarkıları nerede çalınsa, telifini sattığı adam para kazanıyor. Bütün parasını kumarda bitirdi. O bizden vazgeçmez ama kumardan da vazgeçmiyor.'' ifadelerini kullandı. 'Hiç bir zaman bağımlı olmadım'Öte yandan Erbil, 'Kumar bağımlılığınız hayatınızda nelere mal oldu?' sorusuna da, ''Benim hayatımda hiç bir şeye mal olmadı. Ne bir ev, ne bir araba kaybettim. Sahneye çıkardım. Onun ücretini alırdım. Ayrıca şunu da söyleyeyim ben orada oyun oynamam için para ve fiş verilirdi ben onunla oynardım. Kaybedersem de bırakırdım. Hiç bir zaman evimi satayım, arabamı satayım gibi bir düşünce içinde olmadım. Çünkü çoluğum çocuğum var. Ben ölmeden çocuklarımın her birinin bir evi var, hayatlarını garantiledim. Allah beni ne uyuşturucuya ne de kumara bağımlı etmedi.'' ifadelerini kullandı.

ALINTIDIR