Google, 20 Ağustos'ta Pixels 10'u sunacak

Suzan

New member
Google, bir sonraki etkinliğin resmi olarak açıkladı Google tarafından yapılmış Çarşamba günü yapılacak mı? 20? Ağustos? New York'ta 2025, 13 ET'den (19 İtalyan Time) başlayacak ve resmi YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak. Piksel hattının onuncu yıldönümünü işaretlemek için Google'ın ilk kez seçtiği sembolik bir çerçeve. Bugün tam bir aile hangisi: Piksel bekleniyor mu? 10 “standart”, piksel? 10? Pro, daha geniş piksel? 10? Profesyonel mi? XL ve piksel? 10? Profesyonel mi? Fold, IP68 sertifikası ile Google'ın ilk katlanması. Bu cihazlardan üçü FCC ve IMDA veritabanlarında zaten tanımlanmıştır.

Duyuru

Pixel 9A: Google'ın yeni akıllı telefonu, orta aralıklı şampiyon için aday

Bruno Ruffilli tarafından

20 Mart 2025

Pixel 9A: Google'ın yeni akıllı telefonu, orta aralıklı şampiyon için aday

Ortak olarak, yeni aralığın çipi olmalı Tensör? G5TSMC tarafından üretilen Mountain View Chip'in en son söylentilere göre G4'e kıyasla Geekbench'teki performansta% 36'ya kadar bir artışı garanti etmesi gereken 3 -bir versiyonu. Gemideki yapay zeka, fotoğrafları, videoları ve etkileşim yöntemlerini geliştiren yeni özelliklerle gerçekleştirilecek.

Temel model 50'lik bir ana sensör mi monte etmeli mi? MP, Ultra -Agregüler Hedefler ve 11? PRO varyantları 48 konsolide bir yapılandırma kullanabilirken, Periscope ile MP tuval? Geniş, Ultrawide ve Telefoto lens MP. Katlanabilir sunulacak, çift bir selfie kamera ve gelişmiş bir video stabilizasyon sistemi gibi görünüyor.

Ekran cephesinde, tüm modeller 120'de OLED panelleri benimseyecek mi? Hz ve katlanabilir 6.4 harici bir ekranı benimsemeli mi? 3.000 parlaklık zirvesi ile mi? NITS, iç mekan 8 tutacak mı? Önceki nesilde zaten deneyimli. Piksel? 10? Profesyonel mi? Kat pilin 5.015'e kadar artırılması? MAH, 23 kablo ile hızlı şarj ile birleştirildiğinde? W ve kablosuz Qi2 15'ten? W, önceki nesil ve rekabete kıyasla ileri bir adım.

Pixel 10 serisi de tanıtacak Android 16 QPR1Yeni Malzeme 3 ifade arayüzü eşliğinde. Bu güncelleme, daha dinamik ve zengin bir görsel dil, en akışkan temalarının ve animasyonların kişiselleştirilmesi için daha fazla olasılık vaat ediyor. Çok muhtemel, işletim sistemindeki yapay entegre entegre entegre zekaya dayanan yeni özelliklerdir.

Etkinlik sırasında, Pixel ekosisteminin diğer ürünleri için de haberler bekleniyor: yeni Pixel? Kol saati? 4İki boyutta, aşınma ile mi? İşletim sistemi? 6 ve özerklik iyileştirmeleri, ben Pixel Buds 2A Daha erişilebilir versiyonlarda ve yeni bir manyetik aksesuar serisinde Piksel.

Teknoloji testi

Google Pixel 9, Test: Bir profesyonel değil ama önemli değil

Emanuele Capone

03 Eylül 2024