Gökhan Çıra’dan eski eşi Selin Ciğerci’nin kelamlarına cevap!

Tuncay

New member
Futbolcu Gökhan Çıra ile toplumsal medya fenomeni Selin Ciğerci, sürpriz bir kararla iki yıllık evliliklerini noktalamıştı. İkili, 10 Eylül cuma günü Beykoz Adliyesi’nde görülen dava daha sonrası boşanmıştı. Çiftin, çeşitli konularda yaşadıkları fikir ayrılıkları niçiniyle boşanma sonucu aldığı söz edilmişti.

SÜRPRİZ AYRILIK

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci, boşanmanın akabinde toplumsal medya hesaplarından ortak bir açıklama yapmış ve “Biz birbirimizi fazlaca sevdik, epeyce da çabaladık lakin ne yazık ki bu ilgiyi devam ettirmeyi başaramadık. Vakit ne gösteririz bilemeyiz lakin özetlemek gerekirse şunu söyleyebiliriz ki motamot başladığımız üzere birbirimize sevgimizi ve hürmetimizi koruyarak ayrıldık. Özelimize, hayatımıza, kıymetlerimize hürmet gösteren herkese teşekkür ederiz” demişlerdi.

BOŞANMANIN PERDE GERİSİ

Gündem olan boşanmanın akabinde Ciğerci, Tv 8’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programına bağlanarak olayların perde ardını anlatmıştı. Ünlü isim, “Sabah ‘Günaydın aşkım diye mesajlaştık, akşamına boşanma sonucu aldık. Biz sabah kalkıyoruz, tıpkı yerde iş yerindeyiz, akşam birebir evdeyiz… Gün ortasında işle ilgili bir şey oluyor, birikiyor… bu biçimde tatsızlıklar insan hayatında oluyor. Birinci boşanan da ben değilim. Şunu söyleyebilirim memnun bir biçimde evlenmiştim, memnun bir biçimde ayrıldım. Gökhan biraz agresif bir adam. Sorumluluklar büyüyünce daha gergin olabiliyor. Bu da alakamıza yansıdı” tabirlerini kullanmıştı.

Tüm bu yaşananların akabinde Gökhan Çıra evvelki gün Vadistanbul’da görüntülendi. Selin Ciğerci ile boşandıktan daha sonra kendisine yeni bir hayat kuran Çıra, dostlarıyla yemek yedi.

ESKİ EŞİ HAKKINDA KONUŞTU

Evliliklerini dostça bitirdiklerini söyleyen, “Güzel bir evlilik yaşadık lakin son periyotta anlaşamadığımızı fark ettik. Birbirimizi daha fazla yıpratmamak için de boşanma sonucu aldık. Selin’in yeri bende her vakit başkadır. İşlerimizi ortak bir biçimde yürütmeye devam ediyoruz” dedi.

“YAŞAYIP GÖRECEĞİZ”

Geçtiğimiz gün Selin Ciğerci’nin yaptığı boşanma yorumu hakkında da konuşan Gökhan Çıra, “Bu işler kısmet işleri. Ben de bir daha evlenebilirim, aşık olabilirim hayatın ne getireceğini bilemeyiz. Selin’le de bir daha anlaşıp evlenebiliriz yaşayıp goreceğiz” dedi.

SELİN CİĞERCİ NE DEMİŞTİ?

Gülben Ergen’in Kuruçeşme konserine gelen ve spor biçimi ile dikkat çeken Ciğerci, ‘yeniden evlenir misiniz?’ sorusuna; “Olabilir, niye olmasın? tekrar evlenebilirim, Gökhan’la da barışabilirim. Allah herkese her şeyin güzelini versin” diyerek, evliliğe kapılarını açık bırakmıştı.

GELEN YORUMA DAYANAMADI

Öte yandan Göhhan Çıra, boşanma davasının sonraki günü 3.5 milyon TL’lik aracıyla poz verince toplumsal medyada yorum yağmuruna tutulmuştu. Çıra, gelen bir yoruma daha fazla dayanamayarak sessizliğini bozmuştu.

Eski futbolcu, bir takipçisinin “Selin’in parasıyla aldığın otomobille hava mı atıyorsun?” halindeki yorumuna şu karşılığı vermişti: “Gördüğün o, bildiğin değil.”