Erdoğan’ın müziklerini yapan Uğur Işılak çark etti

Serkankutlu

Global Mod
Global Mod
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın seçim müziklerini yapan eski AKP Milletvekili Uğur Işılak, “Kendi ortasında yüzlerce paradoksu ve sabıkası olan bilimin de sorgulanabilmesi için; vicdan ve müktesebata dayanan her aykırı görüş değerlidir. Aşı probleminde olduğu gibi… Oyun kurucuların tek sesliliğine dur demenin yolu, kanıya ve fikir erkeklerina hürmet duymaktan geçer” bildirisini paylaştı.

Işılak’ın bu paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aşı konusundaki niyetlerini gündeme getirdi.

Bu tabirler gündem olurken Işılak’tan dikkat çeken bir çıkış geldi.

Işılak, “Yazdığımı yamultup beni aşı ve devlet zıddı üzere gösteren; çamurlaşmayı “gazetecilik” zanniçin fitnenin sözcülerine… Aşı olmakla birlikte; her türlü bilimsel dayatmanın aksi görüşlü bilim erbabınca denetlenmesi gerektiğine inanırım ve her daim Hakk’ın yanındayım” diye yazdı.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanahmet Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı’na katılmıştı.

Burada bir konuşma yapan Erdoğan, “Aşı konusunda devlet olarak zorlayıcı yollara başvurmak istemiyoruz. Aşı ile ilgili toplumsal medyadan yayılan bilgi kirliliğine vatandaşlarımız prestij etmesin” demişti.