Demet Akalın: Biri beni özlemiş!

Tuncay

New member
Yakın arkadaşı Alişan ile bir arada sunduğu ‘Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ programının bitişinin akabinde Seda Sayan ile gerginlik yaşayan ünlü müzikçi Demet Akalın, soluğu ABD turnesinde alarak sahnelere döndü.

Bir yandan konser verip bir yandan tatil yapan Demet Akalın, kızı Hira’ya duyduğu hasretle ilgili sık sık paylaşım yapmasına karşın boşandığı ve bir süre daha sonra barışıp bir arada yaşamaya başladığı Okan Kurt’la ilgili tek kelam etmiyordu.

BAŞKA KALMAYA DAYANAMADI

Fakat Okan Kurt, hayat arkadaşı Demet Akalın’dan kısa müddet de olsa farklı kalmaya dayanamadı. Aile dostları Alişan’ın ‘Özlemiştir’ müziğini paylaşan ve Demet Akalın’ı etiketleyen Okan Kurt’a, Akalın’dan cevap gecikmedi.

Kurt’un paylaşımına şaşırarak kendi toplumsal medya hesabından tıpkı kareyi “Aaa, birileri beni özlemiş” notuyla yayınlayan Akalın, hayat arkadaşı kadar romantik bir reaksiyon vermese de Okan Kurt’u karşılıksız bırakmamış oldu.

NE OLMUŞTU?

‘Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ programının geçtiğimiz haftalarda final yapmasının ve kanalın yeni dönem için Seda Sayan ile mutabakatının akabinde Demet Akalın’ın, Seda Sayan’ı takipten çıkıp engellediği ortaya çıkmıştı.

Seda Sayan, toplumsal medyada ‘Demet Akalın ile Alişan’ı işinden etti’ yorumları daha sonrası pek sonlanmış ve “Ben bugüne kadar kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamadım da. Bunu bilmeyenler öğrensin” diyerek toplumsal medya hesabından bir görüntü yayınlamıştı.

Demet Akalın’a bir hafta önce mevzuyu sorduğunu ve sorun olmadığını söyleyen Sayan, “TV ile yapılan anlaşmanız bitmiş, bir hafta evvel sorduğumda ‘Sorun yok anlaşabilirsin’ bildirinin elimde duruyor, komik olmayın. Sizi kovmadılar anlaşmanız bitti” sözlerini kullanmıştı.

“SENİ SEVER, SAYARIZ”

Kısa müddet daha sonra Akalın ise Sayan’a şu sözlerle karşılık vermişti; “Seni sever sayarız! 21 Mayıs 17.33’te ‘Sakın inanmayın bu biçimde abuk sabuk haberlere, canlı yayın yapamam çocuklar’ diye ileti attın. Ben de, ‘Sıkıntı yok’ dedim. Cuma günü program bitişi, ‘Ben başlıyorum’ diye sormadan bildiri attın. Biz takımla ağlarken bu mesaj! Cenaze konutuna davulla gidilmez. Sen bunu daha âlâ bilirsin. Profesyonellikte her şey olur. Son açıklamam ancak beni seninle yanak yanağa nazaranmezler. Alıma…”