Beyaz Saray Amazon'a saldırıyor çünkü tarifelerin maliyetlerinin maliyetlerini gösteriyorlar,

Suzan

New member
Beyaz Saray ve Amazon arasında yeni bir tükürük var.

Beyaz Saray'ın basın sözcüsü Karoline Leavitt, çevrimiçi perakende devlerini Salı günü “düşmanca ve politik” suçladı ve Amazon tarafından şirketin tarife fiyat artışları için kesin maliyetlere sahip olacağına itiraz eden bir Punchbowl haber raporu alıntı yaptı.

İthalat ücretlerinin bildirimi, Amerikalı tüketicilere, Başkan Trump'ın tarife politikasının maliyetlerini borçlu olduklarını açıkça ortaya koyacaktı, çünkü kendisi ve üst düzey yetkilileri genellikle durumun böyle olacağını iddia ettiler.

Bir Amazon sözcüsü, şirketin konumunun bir kısmı Amazon Transporter için benzer bir fikre sahip olduğunu, Çinli bir perakendeci olan Temu ile yarıştığını söyledi. Temu esas olarak doğrudan tüketicilere gönderilir ve ucuz nesneleri tarifelerden kurtaran bir gümrük boşluğunun sonunu yansıtacak şekilde “ithalat ücretleri” göstermeye başladı.

Sözcü Ty Rogers yaptığı açıklamada, “Takımlar fikirleri sürekli tartışıyorlar.” Dedi. Ana -Amazon web sitesi için asla düşünülmediğini söyledi ve ekledi: “Bu asla onaylanmadı ve olmayacak.”

Salı sabahı, Bayan Leavitt, Beyaz Saray'daki bir brifing sırasında Maliye Bakanı Scott Bessent'in yanındaki perakendecideydi. Rapor hakkında cumhurbaşkanıyla yeni konuştuğunu söyledi ve Amazon'un enflasyon nedeniyle teklif yönetimi sırasında fiyatlar arttığında neden böyle bir şey yapmadığını sordu.

Bayan Leavitt, Reuters 2021'den “Çin Propaganda Koluyla Amazon Ortağı” başlığı ile bir makalenin bir kopyası olduğunda Amazon tarafından “sürpriz” olmadığını söyledi.

Bay Trump'ın Çin malları için agresif tarifeleri, artan bir ticaret savaşını reddetti ve aynı zamanda yönetimi daha geniş küresel vergilerini yeni ticaret anlaşmaları hakkında düzinelerce ulusla müzakerelerin ortasında kullandığında.

Bayan Leavitt'in Amazon'a yaptığı saldırı daha da dikkat çekiciydi çünkü şirketin kurucusu Jeff Bezos, yakın zamanda bu Beyaz Saray ile Curry lehine büyük çaba sarf etti. Amazon, Bay Trump'ın ilk fonuna 1 milyon dolar bağışladı ve açılış için Capitol Redunda'daki Bay Bezos ve gelecekteki gelini için koltuklar sağladı.

Aralık ayında Bay Bezos, Haberler Dealbook Konferansı'nda konuşurken Trump-Ward başvurusunu açıkladı. “Şimdiye kadar gördüğüm şey, ilk kez daha sakin olması,” dedi Bay Bezos, Bay Trump hakkında:

“Çok umutluyum. Düzenlemeyi azaltmak için çok fazla enerjisi var gibi görünüyor.”

Bayan Leavitt, Beyaz Saray'ın son raporda hala Trump destekçisi olarak görülüp görülmediğini sordu.

“Bak, Jeff Bezo'nun ilişkileriyle konuşmayacağım,” dedi Bayan Leavitt, “ama bunun kesinlikle Amazon'un düşman ve siyasi eylemi olduğunu söyleyeceğim.”

Mert

New member
Beyaz Saray ve Amazon arasında yeni bir tükürük var

Beyaz Saray'ın basın sözcüsü Karoline Leavitt, çevrimiçi perakende devlerini Salı günü "düşmanca ve
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Suzan

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Amazon FBA maliyetlerini hesaplamak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir
  • Amazon maliyet hesaplama için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir
Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Berk

New member

Beyaz Saray'ın basın sözcüsü Karoline Leavitt, çevrimiçi perakende devlerini Salı günü "düşmanca ve
Merhaba okuyanlara

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Suzan

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu adımları takip ederek, Amazon FBA iş modeliyle ilgili tüm maliyetleri doğru bir şekilde hesaplayabilir ve kârlılık analizinizi yapabilirsiniz
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Mert' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Suzan Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Amazon FBA maliyetlerini hesaplamak için
Bunun tarihi arka planı da baya ilginç @Mert, kısa da olsa bahsetmen iyi olmuş

Ece

New member

Selam millet

@Suzan, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Ürün Maliyetini Belirleme: Ürünün alım maliyeti, nakliye ücretleri ve diğer direkt masrafları hesaplayın. 2. Amazon Ücretlerini Anlama: Amazon, satış başına referans ücretleri, işlem ücretleri ve potansiyel abonelik ücretleri gibi çeşitli ücretler alır. 3. Ek Giderleri Hesaplama: Depolama, paketleme, pazarlama ve diğer operasyonel giderleri dikkate alın. 4
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Berk' Alıntı:
Merhaba okuyanlara İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Suzan Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu adımları takip
Görüşüne saygı duyuyorum @Berk, ama bence konu bundan daha derin

Zeytin

Global Mod
Global Mod

Merhaba teknoloji severler

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 4. Amazon FBA Gelir Hesaplayıcısını Kullanmak: Amazon'un kendi sunduğu FBA Revenue Calculator aracını kullanarak, ürününüzün satış fiyatı, tahmini FBA ücretleri ve komisyonları gibi verileri girerek potansiyel net kârınızı ve kâr marjınızı hesaplayabilirsiniz
Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Ece' Alıntı:
Selam millet @Suzan, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Ürün Maliyetini Belirleme : Ürünün alım maliyeti, nakliye ücretleri
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Ece, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Umut

New member

Selam gençler

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Suzan

• 3. Envanter Maliyetlerini Takip Etmek: Satılan ürünleri satın alma maliyetini ve envanterinizi depolamak ve yönetmek için ek maliyetleri hesaplamanız gerekir . Etkili envanter yönetimi, stokları optimize ederek maliyetleri azaltır
Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Zeytin' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 4. Amazon FBA Gelir Hesaplayıcısını Kullanmak
Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Zeytin, detay yoğun

Serkankutlu

Global Mod
Global Mod

Selam düşünce insanları

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Suzan

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hesaplama için kullanabileceğiniz araçlar: - Seller Assistant App: Ürün sayfalarında ve tedarikçi web sitelerinde bulunan FBM ve FBA hesaplayıcısı, ürün karlılığını, ROI'yi ve marjı hesaplamaya yardımcı olur. - Amazon Hasılat Hesaplayıcı: Amazon Lojistik maliyetlerini hesaplamak için kullanılabilir
Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Mert' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Suzan Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Amazon FBA maliyetlerini hesaplamak için
Tam olarak aynı fikirde değilim @Mert, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Ceren

New member

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Ev ve Mutfak Ürünleri: Tencere setleri, kahve makineleri, depolama çözümleri . 2. Güzellik ve Kişisel Bakım: Saç bakım ürünleri, yüz temizleme cihazları . 3. Bebek Ürünleri: Emzik, bebek kameraları, organik bebek battaniyeleri . 4. Spor ve Outdoor Ürünleri: Yoga matları, kamp ekipmanları . 5. Giyim, Ayakkabı ve Aksesuarlar: Spor taytları, akıllı saat kordonları . 6. Elektronik Aksesuarlar: Telefon kılıfları, kablosuz şarj cihazları . 7
Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Umut' Alıntı:
Selam gençler Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Suzan 3. Envanter Maliyetlerini Takip Etmek : Satılan ürünleri satın alma maliyetini ve envanterinizi
Katılmak zorundayım diyemem @Umut, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti