Akşam Müellifi Barış Kocaoğlu, koronavirüs kısıtlamalarının gevşetilmesinin akabinde ünlülerin bir çocuğunun Miami’ye gittiğini deklare etti. “Miami akımının” Safiye Soyman ve Seda Sayan’la başladığını söyleyen Kocaoğlu, “Miami’nin bu kadar tanınan olmasında hiç kuşkusuz televizyoncu Acun Ilıcalı’nın hissesi oldukçatur” sözlerini kullandı.
Barış Kocaoğlu’nun “Miami’yi Türkler bastı” başlıklı yazısı şu biçimde:
“Bizim ünlülerin bir Miami aşkı var.
Dünyanın hiç bir yerinde bu kadar Miami meraklısı kimse yoktur.
Bilhassa denetimi normalleşmeyle bir arada tanıdık tanımadık kim var ise soluğu orada aldı.
En son yedikleri içtikleri başka gitmeyen Seda Sayan ve Safiye Soyman gitti.
Toplumsal medyadan ikilinin kıyıdaki maceralarına şahit oluyoruz.
Miami’nin bu kadar tanınan olmasında hiç kuşkusuz televizyoncu Acun Ilıcalı’nın hissesi oldukcatur.
Televole devirlerinde kıyıda yaptığı renkli röportajlarla bir nevi tanıtım elçisi olmuştu…
esasen kendisinin de orada meskeni var.
Gerçi bir tek Acun’un yok…
Seda Sayan, Nazan Şoray, Muazzez Ersoy, Emel Sayın ve Sibel Can’ın da meskenleri var.
Ünlü isimlerimizin haricinde biroldukça sosyetik aile de burada ikamet ediyor.
Hatta adım başı Türk restorantı açan vatandaşlarımız bile var.”
Barış Kocaoğlu’nun “Miami’yi Türkler bastı” başlıklı yazısı şu biçimde:
“Bizim ünlülerin bir Miami aşkı var.
Dünyanın hiç bir yerinde bu kadar Miami meraklısı kimse yoktur.
Bilhassa denetimi normalleşmeyle bir arada tanıdık tanımadık kim var ise soluğu orada aldı.
En son yedikleri içtikleri başka gitmeyen Seda Sayan ve Safiye Soyman gitti.
Toplumsal medyadan ikilinin kıyıdaki maceralarına şahit oluyoruz.
Miami’nin bu kadar tanınan olmasında hiç kuşkusuz televizyoncu Acun Ilıcalı’nın hissesi oldukcatur.
Televole devirlerinde kıyıda yaptığı renkli röportajlarla bir nevi tanıtım elçisi olmuştu…
esasen kendisinin de orada meskeni var.
Gerçi bir tek Acun’un yok…
Seda Sayan, Nazan Şoray, Muazzez Ersoy, Emel Sayın ve Sibel Can’ın da meskenleri var.
Ünlü isimlerimizin haricinde biroldukça sosyetik aile de burada ikamet ediyor.
Hatta adım başı Türk restorantı açan vatandaşlarımız bile var.”