Sezen Aksu özür dilemek yerine meydan okudu! Pişkin açıklama

erkan_623

New member
Hazreti Adem ile Hazreti Havva’ya hakaret ettiği müziğiyle gündem olan Sezen Aksu açıklama yaptı. Kamuoyunun özür beklediği Aksu, adeta meydan okudu. Aksu, yazdığı yeni müzikle karşılık verdi.

Sezen Aksu, yeni yazdığı “Avcı”yı paylaştı:

Sen beni üzemezsin
aslına bakarsanız epey üzgünüm
Nereye baksam acı
Nereye baksam acı
Ben avım sen avcı
Vur bakalım….

Sen beni sezemezsin
Dilimi ezemezsin
Nereye baksam acı
Nereye baksam acı
Kim yolcu kim hancı
Dur bakalım…

Beni öldüremezsin
Sesim, sazım, kelamım var benim
Ben derken ben herkesim

Sonuç olarak 47 yıldır yazıyorum… Yazmaya da devam edeceğim.

NAHOŞ TABİRLER

Sezen Aksu’nun, “Şahane Bir Şey Yaşamak” isimli müziğinde, Hazreti Adem ve Hazreti Havva hakkındaki nahoş sözleri toplumsal medyada gündem olmuştu. “Binmişiz bir alamete, gidiyoruz kıyamete” kelamlarıyla başlayan müzikte, “Selam söyleyin o bilgisiz Havva ile Adem’e” sözleri yer alıyor.

Aksu’nun nahoş kelamlarına kamuoyundan ve sanat topluluğundan reaksiyon geldi.

“O UZANAN LİSANLARI YERİ GELDİĞİNDE KOPARMAK GÖREVİMİZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çamlıca Camii’nde kıldığı Cuma namazından daha sonra yaptığı açıklamada şunları söylemiş oldu:

“Hakaretlerin bini bir para. Bütün bunların karşısında dimdik duracak olanlar sizlersiniz. Hz. Adem efendimize kimsenin lisanı uzanamaz. O uzanan lisanları yer geldiğinde koparmak bizim bakılırsavimizdir. Havva validemize kimsenin lisanı uzanamaz. Onlara da had bildirmek bizim misyonumuzdur.”

BABACAN: GAYE ALINMASI KABUL EDİLEMEZ

Muhalefet cephesi ise Sezen Aksu’ya sahip çıktı.

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve DEVA Partisi Genel Lideri Ali Babacan, yaptığı paylaşımlarda Aksu’ya art çıktı. Babacan, “Şarkı kelamlarını çarpıtan zihniyet bu ülkeye yalnızca kötülük yapmaktadır. Sezen Aksu’nun amaç alınması kabul edilemez” dedi.

HAKARETİ GÖRMEYEN KILIÇDAROĞLU, ERDOĞAN’I AMAÇ ALDI

Kılıçdaroğlu ise, Sezen Aksu’nun hakaretini görmezden gelerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı gaye aldı. CHP başkanı, “On binlerce trolüne her türlü küfrü ettirir, daha sonra tabir paylaştı diye gazeteciye gece yarısı baskını yaptırır. Mescitte sanatkarın lisanını kopartacağını söyler. Kendisi uzun vakittir yok kararında olduğu için, gündem yaratma peşinde. Buralara kadar düştü zavallı. Milletimiz ve ülkemiz bu provokasyonları da atlatıp, huzura, barışmaya yürümeyi bilecektir” sözlerini kullandı.

KAYNAK: HABER7