Serdar Ortaç: Annemi dinlemedim, Allah belamı verdi!

Tuncay

New member
Ünlü müzikçi Serdar Ortaç, geçtiğimiz akşam Maslak’ta bir yerde sahne aldı. Öncesinde basın mensuplarıyla konuşan 51 yaşındaki Ortaç, bütün borçlarını ösöylemiş olduğini belirtip, şu tabirleri kullandı:

“BÜTÜN BORÇLARIMI ÖDEDİM”

“2022’ye epeyce hoş başladım, bütün borçlarımı ödedim. Hayata bir daha başlıyor üzereyim. Borç yiğidin kamçısı derlermiş, büyük kamçı aldım lakin hepsi bitti. Şükürler olsun Allah’a, artık tertemiz pamuk üzere sahneye çıkacağım.”

Müzikçi, “Bundan daha sonraki planlarınız neler olacak?” sorusuna, “Bundan daha sonra kazandığım her şeyi tek başıma yeme üzere bir durumum yok. Artık kazandığım her kuruşu arkadaşlarıma dağıtacağım” cevabını verdi.

“ANNEM SARIŞINDAN HAYIR GELMEZ DEMİŞTİ”

Ortaç, “Annem sarışından hayır gelmez demişti. Eşim de sarışın oldu, sevgilim de sarışın oldu. Annemi dinlemedim Allah belamı verdi” biçiminde konuşarak eski eşi Chloe Loughnan ve eski sevgilisi Seçil Gür’e gönderme yaptı.

daha sonrasında beyaz bir ceketle sahneye çıkan popçu Serdar Ortaç, “Karabiberim” müziğini kendisini dinlemeye gelen hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Öte yandan müzikçi, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda eski eşi Chloe Loughnan’ın meskenine icara gönderdiğini ve bu duruma fazlaca içerlediğini lisana getirmişti.

“EVİME HACİZ KOYDU”

Eski eşi Loughnan hakkında çarpıcı sözler kullanan Ortaç, “Gelişmeleri basından takip ediyorum. Geldi ancak hiç görüşmedik. Konuta hiç gelmedi. Diyaloğumuz yok. Konutuma haciz koydu daha ne diyeyim. O hususta da az bir yolumuz kaldı. Kapatıyoruz inşallah” demişti.

Popçu, osyal medyada konuşulan “Borçları silindi, affedildi” ve “Acun Ilıcalı Tv kanalında yaptığı yardım programlarının bir yenisini de Serdar Ortaç için yapsın” savları hakkında da konuşmuş ve şu sözleri kullanmıştı:

“Bana gelene kadar 50 bin kişi var. Serdar’ın borçları affedildi diyorlar. Hayır. Konutum vardı ipotek ettirdim. Krediyi bu türlü kullandım. Ahmet’e, Mehmet’e ne muamele yapılıyorsa bana da o yapıldı. Neymiş Serdar Ortaç’ın borçları silinmiş… Kim kimin borcunu siliyor bu devranda? 45 milyonluk konuta ipotek koydu adamlar. Bir sefer Serdar’ın nesi var ki affedilecek? Ne özelliği, ne ayrıcalığı var? Serdar kim ki? Siz ne iseniz ben de oyum. Borcum azaldı. Eşek üzere çalışıyorum.”

“EKMEK PARASI VERSİNLER YETER”

Tüm gelirinin borçlarına gittiğini ve kendisine yalnızca sadece geçinebilecek kadar bir meblağ kaldığını da lisana getiren müzikçi, “Bende kimsenin parası kalmaz. Borçla uyumaktan epeyce sıkıldım. O yüzden hepsi kapansın istiyorum. Bana da iki lokma ekmek parası versinler kâfi. Hepinizin ömrü boyunca bir ortada nazaranmeyeceği parayı bir günde kazandım. Lakin artık doydum. Bir kuruş istemiyorum. aslına bakarsan biraz para biriktirebilirsem hepsini dağıtacağım” diye konuşmuştu.