semaver
Active member
Sancaktepe’de makas atan araba kazaya niye oldu: 2 yaralı Kaza, Sancaktepe’de geçtiğimiz gün Battalgazi Caddesinde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Teze bakılırsa, Sultanbeyli istikametine makas atarak ilerleyen Şamil Albayrak isimli şoförün çok süratli biçimde kullandığı 34 SL 5337 plakalı Renault Clio markalı araba, evvel kaldırıma çabucak sonrasında ise karşı istikametten gelen 34 EEV 298 plakalı Volkswagen Polo markalı arabaya çarptıktan daha sonra takla atarak durabildi. Kazada takla atan arabada bulunan iki kişi yaralandı. Yaralıların yardımına birinci vakit içinderda yoldan geçen öteki şoförler koştu. Bir yandan yaralılara yardım eden yurttaşlar bir yandan da sıhhat, polis ve itfaiye takımlarına haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sıhhat, polis ve itfaiye grubu sevk edildi. Olay yerine gelen polis grupları etrafta güvenlik tedbiri alırken, itfaiye grupları yaralıları sıkıştığı yerden kurtararak sıhhat gruplarına teslim etti. Yaralılar, sıhhat takımlarının birinci müdahalesinin akabinde ambulanslarla etraftaki hastaneye kaldırıldı. Kaza niçiniyle kısa müddetli trafik oluştu. Polis takımları kazayla ilgili çalışma başlattı.
Kazaya karışan Serhan Denizhan, “Biz olağan bir biçimde yolumuzda gidiyorduk. İleriden sağa dönecektim arttan iki tane genç 20 yaşlarında araç kiralamışlar sağ taraftan gördüm baya süratli geliyorlardı ardımdaki araca vurmamak için kaldırıma vurdu oradan benim aracıma çarptı. Benim aracım yaklaşık 200 metre kadar sürüklendi öteki araçta takla attı. Karşı tarafta esasen kabul ediyor süratli geldiğini. Otomobilin kitlendiğini ve arızalı olduğunu söylüyor” dedi.
Kazaya karışan Serhan Denizhan, “Biz olağan bir biçimde yolumuzda gidiyorduk. İleriden sağa dönecektim arttan iki tane genç 20 yaşlarında araç kiralamışlar sağ taraftan gördüm baya süratli geliyorlardı ardımdaki araca vurmamak için kaldırıma vurdu oradan benim aracıma çarptı. Benim aracım yaklaşık 200 metre kadar sürüklendi öteki araçta takla attı. Karşı tarafta esasen kabul ediyor süratli geldiğini. Otomobilin kitlendiğini ve arızalı olduğunu söylüyor” dedi.