Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı’dan ‘ilk görüşte aşk’ açıklaması

Tuncay

New member
Kanal D’ ekranlarının epey sevilen dizisi ‘Yargı’da Ceylin’e hayat veren Pınar Deniz, oyuncu sevgilisi Yiğit Kirazcı’yla evvelki gün Yeniköy’de görüntülendi. çok keyifli oldukları görülen çift, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

“YARGI ÇOK HOŞ GİDİYOR”

“Kahvaltıya geldik bir yere… Kahvaltı daha sonrası yürüyelim dedik, sizinle karşılaştık. Hiç karşılaşacağımızı düşünmemiştik” diyerek, espri yapan Deniz, ‘Yargı’nın muvaffakiyetinden bahsetti.

Hoş oyuncu, “Çok hoş gidiyor, reytinglerimizde artıyor o yüzden çok keyifli oluyoruz. Sahiden seyirci oyun oynamayı seviyormuş ve artık yine bir düğüm açıldı dizide… Arkadaşlarımız daima yazıyor, ‘kim o ceset falan?’ İzleyici onu hayli sevdiği için seyirci umarım artarak devam edecek” dedi.

“DEMET HANIM’LA KANKA OLDUK”

Demet Akalın’ın diziyi yakından takip ettiği Pınar Deniz’e hatırlatılınca,” Biz Demet Hanım’la kanka olduk toplumsal medyadan. Kendisiyle görüşmedik lakin ben kendisini hatırlamama gafletinde bulundum toplumsal medyadan, kendisi bana bildiri attı, sorun yok. Demet Hanım diziyi baya takip ediyor ve seviyor. O da yazdığında bizde yanıt veriyoruz” diye konuştu.

“BU BAŞARIYI BEKLEMİYORDUM”

28 yaşındaki Deniz, muhabirlerin “Dizinin bu kadar başarılı olmasını bekliyor muydunuz?” sorusuna, “Bu kadar başarılı olmasını beklemiyordum açıkçası, o yüzden çok memnunuz o yüzden” cevabını verdi.

‘Aşkın Kıyameti’ sinemasında bir arada oynayan ve arkadaşlıkları aşka dönüşen ikiliden Deniz, kendisinden 10 yaş büyük Kirazcı ile alakalarıyla alakalı da konuştu. Oyuncu, ”Her şey fazlaca yolunda” dedi.

SEVGİLİSİNE TAKILDI

Bir dergiye verdiği röportajda Yiğit Kirazcı’yla alakalı, ”Beni olduğum üzere seviyor. Birinci görüşte aşk” açıklamaları hatırlatılınca Deniz, kelama girip, ”Ben etkilenmemiştim” dediği sırada Kirazcı, ”Ben gariban olarak etkilenmiştim” diyerek sevgilisine takıldı.

Şimdilerde ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ dizisinde rol alan Kirazcı,”Ben etkilemedim, olağan kendimiz olduk. Anlaşıyoruz gülüp eğleniyoruz” tabirlerini kullandı.

“BEN BİRAZ İŞ KOLİĞİM”

Deniz ise “İlk görüşte aşk değil miydi?” sorusuna, ”Ben biraz iş kolik olduğum için yalnızca o an işime odaklıyım. Yiğit’le vakit geçirdikçe birbirimizle nasıl güzel anlaştığımızı gördük, daha sonra sevgili olduk aslına bakarsan” yanıtını verdi.

Yaz başından bu yana memnun münasebetleri devam eden Pınar Deniz-Yiğit Kirazcı çifti, daha sonrasında birbirlerine sarılarak Yeniköy sokaklarında dolaştı.