Masterchef şampiyonu kim oldu Eren mi, Hasan mı 2021? Masterchef birincisinin mükafatı nedir, ne kazandı?

Tuncay

New member
MasterChef şampiyonu canlı yayında muhakkak oldu. Hasan ve Eren, final etabında birinci olmak için yarıştılar. Yarışmacıların imza yemeklerine, heyet üyelerinin verdiği puan daha sonrasında MasterChef Türkiye’nin birincisi muhakkak oldu.

MASTERCHEF’İN ŞAMPİYONU KİM OLDU?

Yarışmacılar finalde imza tabaklarıyla yarıştılar. Toplamda 134 puan alan Eren, MasterChef’in şampiyonu oldu. 127 puan alan Hasan ise MasterChef’i ikinci olarak tamamladı.

Masterchef 2021’in birincisi Eren yaptığı açıklamada, “Verdiğim kelamı tuttum şef. bir daha hayli uzun bir yol oldu ancak Hasan da ben de şampiyonuz şu an. Bence iki tane şampiyon var. Biri Hasan ikincisi benim.” tabirlerini kullandı. Eren ve Hasan kupayı bir arada kaldırdı.

Hasan yaptığı açıklamada, “Başımız dik alnımız açık, 6 ay boyunca burada yarıştık. Bizi en yakın siz biliyorsunuz. Güzel uğurlu olsun.” dedi.

ŞAMPİYONDAN PAYLAŞIM

Instagram hesabından paylaşım yapan Masterchef 2021 şampiyonu Eren binlerce beğeni aldı. Kupayla birlikte poz veren Eren, “Lezzet, lezzet, lezzet” yazdı.

MASTERCHEF MÜKAFATI AÇIKLANDI

En merak edilen konulardan biri ise şampiyonun kazanacağı ödüldü. Somer Şef şampiyonun mükafatını deklare etti. Somer Şef, “Bu akşamın kazananı yesyeni kusursuz bir arabanın sahibi olacak” dedi.

İMZA TABAKLARININ PUANLARI

EREN’İN ALDIĞI PUANLAR
Mehmet Yalçınkaya:8
Danilo Zanna: 9
Somer Sivrioğlu: 9
HASAN’IN ALDIĞI PUANLARMehmet Yalçınkaya:8
Danilio: 8
Somer Sivrioğlu: 8

FİNALİSTLERİN İMZA TABAKLARININ İSMİ NEDİR?

Hasan, imza yemeğinin isminin Hayat olduğunu canlı yayında deklare etti. Eren ise imza yemeğinin isminin Bostan olduğunu belirtti.

MasterChef’in birinci etabında puan avantajını kazanan isim Eren Kaşıkçı oldu. MasterChef finalinin birinci etabında Hasan 59 puan alırken Eren ise 65 puan ile avantajı ele geçirdi.

EREN’İN MENÜSÜ
Tabiat
Zarzuela
Külah
HASAN’IN MENÜSÜ
Deniz Mahsüllü Cannoli
Atlas
Churros

5.OYUNUN SONUNDA ALINAN PUANLAR

EREN’İN ALDIĞI PUANLAR
Danilo Zanna: 8
Somer Sivrioğlu: 8
Mehmet Yalçınkaya:8

HASAN’IN ALDIĞI PUANLAR

Danilio: 7
Somer Sivrioğlu: 7
Mehmet Yalçınkaya:7

5.oyunun sonunda Eren 108 puana Hasan ise 103 puana ulaştı.
6.oyunda ise yarışmacılar imza yemeklerini hazırladılar.

2021 YARIŞMACILARI GELDİ

MasterChef yarışmacılarından Tunahan’a Mehmet Şef’ten iş teklifi geldi. İşsiz olduğunu lisana getiren Tunahan’a Mehmet Şef onunla bir arada çalışabileceğini tabir etti. Tunahan ise ‘evim uzak’ diyerek izleyenleri güldürdü.

ACUN ILICALI BAĞLANDI

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, MasterChef Türkiye finaline Dominik’ten canlı irtibat sağladı. Ilıcalı, “Değerli kardeşlerim Hasan ve Eren’e tebrikler. Dominik’ten sevgiler ve muvaffakiyetler diliyorum.” dedi. Ilıcalı, kelamlarının devamında ise Survivor ile ilgili şu kelamları söylemiş oldu: “Açılışta o denli bir sürpriz yapacağız ki tanıtıma koyamadık. Çok değişik bir sürpriz olacak. Kurallar da epey değişik. Yarışmacılar da hayli savlı. Açılış oyunu mükemmel bir oyun. Sürpriz olduğu için açıklayamıyorum.”

‘MasterChef Türkiye 2021’ canlı yayınına, eski yarışmacıların yanı sıra finalistler Eren ve Hasan’a dayanak olmak için yarışmacıların aileleri de katıldı.