Kerem Bürsin: Los Angeles’ta günlüğü 75 dolara sürücülük yaptım

Tuncay

New member
Son periyotta meslektaşı Hande Erçel ile yaşadığı aşkla gündemde olan oyuncu Kerem Bürsin, İbrahim Selim’in YouTube’da yayınlanan programına konuk oldu.

“AMERİKA’DA 11 SENE KALDIM”

Samimi itiraflarda bulunan Bürsin, hakkında bilinmeyenleri anlattı. İşte 34 yaşındaki oyuncunun öne çıkan açıklamaları: Çocukluğum daima yurt haricinde geçti. Daima yeni bir hayat kuruyorduk. Avantajı şuydu; dünyanın neresinde olursan ol insan kalıbı aynı! Endonezya’yı meskenim üzere hissediyordum. En uzun kaldığım yer ise İstanbul oldu. Amerika’da 11 sene kaldım.

“BABAM OYUNCU OLMAMI HİÇ İSTEMEDİ”

“Boston’da pazarlama irtibat kısmını bitirdim. Bir teminat, sigorta üzere düşünün o kısmı bitirmemi. Babam oyuncu olmamı hiç istemedi, annem kapalıdan destekledi.”

“Lisedeyken müzik grubum vardı. ömrüm müzikti! Hafta sonları konser veriyorduk, üniversiteye gitmemeye karar vermiştim ‘müzik yapacağım’ diye.”

“SARHOŞ OLDUĞUMDA SOYUNUYORUM”

Sarhoş olduğunda soyunduğunu itiraf eden Bürsin, “Her yerde soyunuyorum. Birinci pantolon ile başlıyorum. Tişört üzerimde, çoraplar, pantolon yok falan. O yüzden epey içmiyorum. En son 2,5-3 yıl evvel sarhoş olmuştum” sözlerini kullandı.

Ünlü oyuncu, “Takıntın var mı?” sorusuna “Önce duşta şampuan kullanmam lazım. Yoksa makus bir gün olacağına inanırım. Evvel şampuan, sabun, krem ve daha sonra bir daha acilen sabun… Parfüm sıkarken de evvel elime 3 fıs, daha sonra boynuma sürdükten daha sonra bir x yapmak zorundayım” formunda karşılık verdi.

Kerem Bürsin, “Kirli sepetinden tişört ya da çorap giyip çıktın mı?” sorusuna “Çorap değil lakin tişört hayli giydim” cevabını verdi.

“GÜNLÜĞÜ 75 DOLARA SÜRÜCÜLÜK YAPTIM”

Bir periyot Los Angeles’ta yaşarken sürücülük yaptığını açıklayan Bürsin, “Günlüğü 75 dolar olan bir şirkette oyuncuları taşıdım. Yurt haricinden gelen oyuncuları gitmek istedikleri yerlere götürdüm. ‘Margot Robbie gelecek’ dendi kimdir bilmiyorum o devirde ünlü değil.”

“Audition çekimi için gelecek. daha sonra biz Margot ile iki hafta boyuncu yakın olduk. daha sonra gitti, yeniden geri geldi çabucak sonrasında da ünlü oldu” dedi.

“HANDE’Yİ SEÇERİM”

Kerem Bürsin, “kiminle yemeğe gitmek istersin?” kısmında “Helen Mirren mı, Hande Erçel mi?” sorusuna ise “Hande” cevabını verdi.

Ayrıyeten dört yıldır sinema yazdığını açıklayan Bürsin, “Kafamda bir tarih yok. Dört yıldır yazıyorum. Ne vakit biterse artık” tabirlerini kullandı.