Gururlu çocuğun eski lideri Mar-a-Lago karşılaşmasında affettiğiniz için Trump'a teşekkürler

Suzan

New member
Gururlu çocuğun eski lideri Enrique Tarrio, Cumartesi akşamı Başkan Trump'a 6 Ocak 2021'deki saldırı ile bağlantılı 22 yaşındaki hapis cezasının affedilmesi nedeniyle kişisel olarak teşekkür edeceğini söyledi.

Bay Tarrio'nun minnettarlığı, Mar-a-Lago'daki Bay Trump ile kısa ama olağanüstü bir karşılaşmaya geldi. Başkanın özel kulübü ve Florida, Palm Beach'teki Başkan'ın dairesi, Bay Tarrio ve annesi Zuny Duarte'ye mülk üzerindeki üyelerinden biri tarafından yemek için davet edildi.

Bölümü halka açık bir şekilde tartışma hakkına sahip olmayan üst düzey bir idari memura göre, kulüp üyesi Bay Tarrio ve annesi, cumhurbaşkanı Mar-a-Lago'daki ana odada terasta bir masaya gittiğinde Bay Trump'ı sundu.

Röportajlarda, Bay Tarrio ve Bayan Duarte, Bay Trump ile yaklaşık 10 dakika konuştuklarını söylediler ve onlara Capitol saldırısından kaynaklanan destekçilerinin istismar edildiğini söyledi.

Beyaz Saray sözcüsü, yorum arayan bir e -mail'e cevap vermedi.

Bay Tarrio, Bay Trump'a cumhurbaşkanının 6 Ocak'la suçlanan neredeyse 1.600 kişiye toplu olarak zarafet ekleyerek hayatını kurtardığını açıkladığını söyledi.

“Ben ve ailemin üç yıl boyunca karşı karşıya kaldığını biliyordu,” diye yazdı Bay Tarrio daha sonra sosyal medyadaki karşılaşma hakkında. “Beni ne sıklıkta hareket ettirdiklerini biliyordu. Ve işleri doğru yapmaya çalıştığını söyledi. Bana hayat verdiği için ona teşekkür ettim. Cevap verdi … Seni seviyorum.”

Bay Tarri'nin 22 yıllık görevi, 6 Ocak'ta sanığın en zor cezasıydı. Velayetten serbest bırakılmasından bu yana, Bay Tarrio, iki yıl önce iki yıl önce isyankar komplo için mahkum edilen gururlu bir grup, aşırılıkçı bir grup, aşırılık yanlısı bir grup olan bir podcast ve kripto madeni para da dahil olmak üzere bir dizi şirkete katıldı.

Yüzlerce insan her akşam akşam yemeği için Mar-a-Lago'ya iniyor. Konukların hepsi gizli servis boyunca koşarlar.

Bayan Duarte, Bay Trump'ın kulüp üyesi onu tanıttığında oğlunun adını hemen tanıdığını söyledi: “Ah, sen bu adamsın.” Bay Tarrio, cumhurbaşkanının da Sedition durumunda ortak sandıklarının isimlerini bildiğini söyledi: Joseph Biggs, Ethan Nornean, Zachary Rehl ve Dominic Pezzola.

Bay Tarrio, Bay Trump'ın lütfunu alan yüzlerce Ocak için “doğru” yapmaya çalıştığını açıkladığında ne söylediğinden emin olmadığını söyledi.

Bay Trump, son dört yılda 6 Ocak hikayesini yeniden yazmak için agresif bir şekilde hareket etti. Onu “aşk” ile dolu bir gün olarak nitelendirdi ve Capitol fırtınasından hüküm giymiş ve “siyasi rehineler” saldırıya uğrayanları seçti.

Bay Tarrio ile karşılaşması, Adalet Bakanlığı'nın avukatlarının, ABD Capitol polis memuru tarafından 6 Ocak'ta vurulan ve öldürülen bir isyancı olan Ashli Babbitt ailesi sırasında hükümete karşı 30 milyon dolarlık bir dava açmak için bir ön anlaşma yaptıklarını söyledikten bir gün sonra geldi. Yerleşimin detayları belirsizliğini koruyor.

Hükümet, Memur Michael Byrd tarafından yasadışı ölüm olarak tanımladığı için Ocak 2024'te Babbitt ailesine dava açtı. Üç aylık bir soruşturmadan sonra, savcılar BYRD yetkilisine karşı herhangi bir cezai suçlamada bulunmamaya karar verdiler.