Esra Erol'da bugün Ayten Korkmaz var mı? Esra Erol'da Ayten Korkmaz kimdir?

celikci

New member
Esra Erol'da bugün Ayten Korkmaz var mı? Esra Erol'da Ayten Korkmaz kimdir?
ATV ekranlarının hafta içi her gün canlı olarak ekrana gelen gündüz kuşağı programı Esra Erol'da yeni haftanın ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanırken Cuma günü ekrana damga vuran Ayten Korkmaz merak konusu oldu. 60 yaşındaki Ayten teyzenin programda yaptığı açıklamalar herkesi şaşkına çevirdi. 27 yıllık eşinden Mustafa Korkmaz için ayrıldığını söyleyen Ayten Hanım, itiraflarıyla yayına damga vurdu. Peki, Esra Erol'da yeni bölümde Ayten Korkmaz var mı? Ayten Korkmaz kimdir? İşte tüm merak edilenler... Canlı Yayına Damga VurduEsra Erol'un sunumuyla ekrana gelen Esra Erol'da programının Cuma günü yayınlanan yeni bölümünde canlı yayına konuk olan 60 yaşındaki Ayten Korkmaz, 27 yıllık eşini Mustafa Korkmaz için terk ettiğini ve 4 yıldır birlikte olduğu Mustafa Korkmaz'ın evden gittiğini söyledi. 4 yıldır birlikte olduğu Mustafa Korkmaz'ın geri dönmesi için canlı yayında gözyaşları içinde çağrıda bulunan Ayten Hanım, evli olduklarını söyleyen ve eşinin kendisinin her şeyi olduğunu ve geri dönmesini istediğini dile getirdi. 'Aşık Oldum'Mustafa Korkmaz'la 4 yıllık evli olduğunu söyleyen Ayten Hanım, 27 yıllık eşinden de Mustafa Bey için ayrıldığını belirtti. Eşi Mustafa Bey'in kendisine 'Leyla', kendisinin de eşine 'Mecnun' dediğini anlatan Ayten Hanım, 'Termosumu açsın diye Mustafa'dan yardım istedim, sonra aşık oldum' dedi. Ayten Korkmaz Kimdir?ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programının canlı yayınına katılan Ayten Korkmaz, 60 yaşında ve 4 yıldır evli olduğu eşi Mustafa Korkmaz için Esra Erol'da ekibine başvurdu. Eşinin 3 yıldır kayıp olduğunu söyleyen ve eşi Mustafa Bey'in eve dönmesini isteyen Ayten Hanım, açıklamalarıyla sosyal medyanın da gündemine oturdu. Kocasının ortadan kaybolduğunu, onu çok sevdiğini ve eve dönmesini istediğini söyleyen Ayten Hanım, 'Ne olur eve dönsün. Her gün ölüyorum. 4 sene evli kaldık. 3 yıldır ortada yok. 27 yıllık evliliğimi Mustafa için bitirdim.' dedi. Esra Erol'da Bugün Ayten Korkmaz Var Mı?Esra Erol'danın bugün 7 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 16.20'de ekrana gelecek olan yeni bölümünde Ayten Korkmaz'ın konuk olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Çok seviyorum dediği eşi Mustafa Bey için canlı yayına çıkan Ayten Korkmaz'ın bugün ekranda olup olmayacağı program başladıktan hemen sonra belli olacak.

ALINTIDIR