Berdan Mardini: Bu kadar olay olacağını bilmiyordum!

Tuncay

New member
5’inci Milletlerarası Altın Kalite Mükafatları, evvelki akşam Limak Eurasia Luxury Hotel’de sahiplerini buldu. ‘Yılın Arabesk Fantezi Sanatçısı’ mükafatını kazanan Berdan Mardini, “Arabesk seviyoruz. Türküler ve yeni müzikler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

“EN DOĞAL HALİMDİ”

Geçtiğimiz günlerde toplumsal medyada paylaştığı fotoğrafla gündem olan müzikçi, “Ben doğal bir adamım. Ne var ise söylüyorum. Saçımı boyuyordum, artık boyamadım. Saçıma aklar düştü. 43 yaşına geldim bu saçımın hoş duracağını düşündüm” dedi.

Mardini, “Saunadan çıkıp, üzerime ceket giydim ve hoşuma gittiği için paylaştım. En doğal halimdi. Yoksa bu biçimde bir imaj olur mu? Yeni imaj çalışmam pazartesi olacak. İmaj nasıl olurmuş herkes bu biçimde bakılırsacek” halinde konuştu.

“YİNE NE YAPTIN DİYE KORKTUM”

Özcan Deniz’e benzetilmesi ile ilgili olarak ise ünlü müzikçi, “Özcan Ağabey’le konuştum. O da, ‘Spor yapıyordum beni aradılar. Hatta bir daha ne yaptın diye korktum’ diye espri yaptı. Ortamızda samimi bir konuşma oldu. Kendisini takdir ediyorum” açıklamasını yaptı.

Berdan Mardini, “İlk çıktığımdan beri Özcan Ağabey’e benzetilme üzere durumum var. Daima kendi çizgimi ve kulvarımı seçtim. Özcan Deniz fazlaca başarılı bir hemşehrim. Beşerler birbirine benzeyebilir. Niçin o kadar uzadı anlamadım! Bu kadar olay olacağını bilmiyordum” sözlerini kullandı.

“İSTİHDAM 250 BİREYE ÇIKACAK”

Mardin’de açtığı kozmetik fabrikasını anlatan müzikçi, “Şu an 50 kişi ekmek yiyor. Seneye 200-250 bireye çıkacak istihdam. İnsanlara kendi bölgemde iş verdiğim için hayli memnunum. Mayıs ayında Mardini olarak kozmetik kesimine giriş yapacağız” dedi.

“BİR DENEME YAPAYIM DEDİM”

Ceketin altına hiç bir şey giymeyen Berdan Mardini, Instagram’da yayınladığı polarına, “Yeni fotolar lazım bana. Valla çekmem lazım ancak ben bir deneme yapayım dedim” notunu düşmüştü.

43 yaşındaki müzikçinin kısa müddette gündem olan yeni usulü takipçileri tarafınca biroldukça yorum almıştı. Birtakım hayranları tam not verirken, kimileri ise beğenmemişti.

Berdan Mardini, ayna karşısında elinde çay bardağı ile verdiği son paylaşımına ise “Asıl imaj çalışmaları artık başlıyor. Sürprizlerle geliyorum” bildirisini yazdı.